Bemutatkozás

A vállalkozásomat 2010-ben alapítottam és ezzel valóra vált egy gyermekkori álmom. Azóta ékszereket készítek a magam és mások örömére.


Egy személyes vállalkozás, bevallom nem könnyű, de így legalább mindig tudom milyen feladatok várnak még rám. Nem hibáztathatok senkit semmiért, csak magammal pörölhetek.

Reggelente, ha jók a fények fotósként üzemelek, ha jól sikerültek, meg is osztom veletek. Sajnos a kristályok nagyon csalafinták és nehezen fotózhatók, rengeteg türelem és kattogtatás eredménye egy-egy jó fotó.

Utána adminisztrátorként átnézem az értesítéseket válaszolok a kérdésekre, az új rendeléseket beírom a nagy füzetbe. Az elkészülteket kiszámlázom, csomagolom és elviszem a postára.

Közben anyagbeszerzővé változom és beszerzem a hiányzó alapanyagokat. Ilyenkor már délután van, irány a konyha egy finom egészséges ebéd, és befejezésként a forró illatos kávé. Kicsi pihenés és nézelődés a neten, utána ötvösként elvonulás a kis műhelyembe.

Megnézem a megrendeléseket és a soron következőt elkészítem, erre már csak 2 – 4 órám maradt.

Kedden fogadom a látogatókat 14 – 19 óráig. A többi napon kicsit több időm van az tervezésre, előkészítésre és készítésre, de hidd el nagyon szűkre szabott a 24 óra, ezt minden nap megtapasztalom.

Ezért kérlek légy türelmes, mert alkotni csak akkor érdemes, amikor nyugodt és türelmes az ember, attól szépek és ragyogóak az ékszerek.

Köszönettel: Boróka